Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förvara kladdkaka och sockerkaka två dygn

  • spiken 9 november 2008

    Hej!

    Jag har lyckats överlista knepiga uttryck som "poröst" och bakat en kladdkaka och en sockerkaka som skall avnjutas på tisdag. Hur ska jag bäst förvara dom? I fryspåse i kylskåp? I fryspåse i rumstemperatur? I kylskåp utan påse?

    Tacksam för svar! :-)

    Mvh Mikael

  • Okänd 9 november 2008

    Jag hade fryst in dem och tagit fram dem på tisdagen.

  • The_mama97mia 9 november 2008

    Kladdkakan kan nog stå i kylen, ordentligt inplastad. Sockerkakan skulle jag frysa som Liliane säger.

  • lengunn 9 november 2008

    Jag hade gjort som Liliane och också fryst in dom och tagit fram dom på tisdag.
    Hoppas dom smakar guddomligt!
    :D

  • spiken 9 november 2008

    Tack för tipsen! Jag la in båda i frysen. Återkommer med rapport på tisdagen (H)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.