Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frosting eller "whipped cream cheese" till Red velvet cake?

  • matilda_jonsson 15 juli 2012

    Hej!

    Jag har bakat red velvet cakes till mitt bröllop och undrar om det är bättre med "vanlig" frosting runt om (philadelphiaost, florsocker, vanlijsocker, smör) eller om jag ska ha "whipped cream cheese" (philadelphiaost, grädde, vaniljsocker, florsocker). Har aldrig testad det sistnämnda. Vad tror ni blir bäst?

    Hälsningar,
    Matilda

  • Amika 15 juli 2012

    Bröllopstårta, då skulle jag gå på att göra något som jag känner igen och vet är gott, så du inte blir missnöjd. Finns det något värre än att göra något man haft jättehöga förhoppningar på och så blir det inte som man tänkt sig? :) Och jag tänker att till ditt bröllop så är det ju ännu viktigare att du känner dig helt nöjd. :)
    Så jag skulle gå på det du gjort förut, där du vet hur det smakar. :)

    Grattis till din lycka! :)
    Hoppas du får en underbar dag! :)

    Mvh
    Jonna

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.