Har bakat frukost pepparkakor idag och det blev lite mer än vad vi kommer att kunna äta innan dom blir hårda och tråkiga.
Är det någon som vet om man kan frysa dom?
walterego25 januari 2014
Minns de där "bullarna" från min barndom. Vi kallade dem "snällkaka".
Svårt att tro att Du får samma "spänst" efter frysning.
Varför inte bjuda en trevlig granne på en annorlunda godiskaka? Jag är övertygad att Du får bättre respons än "Kalles kaviar"-reklamen.
Lycka till!
croxie6410 februari 2014
Tack för tipset :)
Jag testade att frysa dom och dom smakar alldeles utmärkt när man tinat upp dom
Det trodde jag faktiskt inte, men de flesta av grannarna blir så misstänksamma om man knackar på dörren att jag lika gärna kunde ha kastat dom.
Min sambo som är engelsman gillade dom i alla fall :)
boz196511 februari 2014
Tror att det är bättre att bara baka av så många man behöver den dagen och frysa resten av degen i portioner.
svengelsk11 februari 2014
Använde Du recept från Matklubben? Jag längtar också efter smörgåspepparkakor när jag läser den här tråden.
croxie6411 februari 2014
Skrivet av svengelsk den 11 feb 2014
Använde Du recept från Matklubben? Jag längtar också efter smörgåspepparkakor när jag läser den här tråden.
Nej, jag använde receptet i min Sju Sorters Kakor.
Vill du ha det så hör gärna av dig. Det smakar faktiskt bättre än de som du köper i Sverige.
Har bakat frukost pepparkakor idag och det blev lite mer än vad vi kommer att kunna äta innan dom blir hårda och tråkiga.
Är det någon som vet om man kan frysa dom?
Minns de där "bullarna" från min barndom. Vi kallade dem "snällkaka".
Svårt att tro att Du får samma "spänst" efter frysning.
Varför inte bjuda en trevlig granne på en annorlunda godiskaka? Jag är övertygad att Du får bättre respons än "Kalles kaviar"-reklamen.
Lycka till!
Tack för tipset :)
Jag testade att frysa dom och dom smakar alldeles utmärkt när man tinat upp dom
Det trodde jag faktiskt inte, men de flesta av grannarna blir så misstänksamma om man knackar på dörren att jag lika gärna kunde ha kastat dom.
Min sambo som är engelsman gillade dom i alla fall :)
Tror att det är bättre att bara baka av så många man behöver den dagen och frysa resten av degen i portioner.
Använde Du recept från Matklubben? Jag längtar också efter smörgåspepparkakor när jag läser den här tråden.
Använde Du recept från Matklubben? Jag längtar också efter smörgåspepparkakor när jag läser den här tråden.
Nej, jag använde receptet i min Sju Sorters Kakor.
Vill du ha det så hör gärna av dig. Det smakar faktiskt bättre än de som du köper i Sverige.