Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa in cheesecacke med bla philadelphiaost?

  • maxxess 21 augusti 2010

    Sökte lite på att frysa in kakor men hittade inget som besvarade min fråga.

    Går det att frysa in en kaka av denna typ:

    Skal på digestive+smör
    Fyllning på philadelphiaost, ägg, blåbär och lemon curd, ungsgräddas ca 1 timme.

  • The_mama97mia 21 augusti 2010

    bra fråga, ursäkta att jag svarar när jag inte har provat själv, men har svårt att se att det ska bli problem med frusen? FInns ju många recept på Frusen Cheesecake, men då kanske den inte är gräddad först?

  • vitchokladkaka 21 augusti 2010

    ser som sagt inte varför det inte skulle gå?... nej frusen cheesecake är ju inte bakad innan men ingen av ingredienserna blir ju dålig av att frysa var för sig så det borde ju inte vara något problem ;)

  • vinciqator 21 augusti 2010

    Grädda den och frys in den då den svalnat – håller i upp till sex månader i -18°C

  • KimOfDrac 23 augusti 2010

    Min styvpappa är kock och han fryser alltid in cheescake

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.