Har någon testat att frysa in créme brûlée för att sen ta fram, låta tina och därefter bränna på översta lagret vid ett senare tillfälle?
Om ja, hur blev den då?
margaretan11 september 2012
Hej!
Nej, det fungerar inte så bra eftersom vätskan övergår i fast form och binds med äggen. Vid upptining skiljer sig allt och din brule'e vattnar sig.
Annrh14 september 2012
När jag inte fick svar frös jag in de som blev över och tinade tre dagar senare och det gick faktiskt alldeles utmärkt :)
Har någon testat att frysa in créme brûlée för att sen ta fram, låta tina och därefter bränna på översta lagret vid ett senare tillfälle?
Om ja, hur blev den då?
Hej!
Nej, det fungerar inte så bra eftersom vätskan övergår i fast form och binds med äggen. Vid upptining skiljer sig allt och din brule'e vattnar sig.
När jag inte fick svar frös jag in de som blev över och tinade tre dagar senare och det gick faktiskt alldeles utmärkt :)