Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa in créme brûlée?

  • Annrh 6 september 2012

    Har någon testat att frysa in créme brûlée för att sen ta fram, låta tina och därefter bränna på översta lagret vid ett senare tillfälle?

    Om ja, hur blev den då?

  • margaretan 11 september 2012

    Hej!
    Nej, det fungerar inte så bra eftersom vätskan övergår i fast form och binds med äggen. Vid upptining skiljer sig allt och din brule'e vattnar sig.

  • Annrh 14 september 2012

    När jag inte fick svar frös jag in de som blev över och tinade tre dagar senare och det gick faktiskt alldeles utmärkt :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.