Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gelé till Blåbärstårta

  • Mison 13 mars 2014

    Jag tänkte göra en sån där blåbärstårta som man köper på konditori, ni vet ... Med mördegsbotten. Jag hittade ett recept här på matklubben där det ska vara blåbärssaft till gelén, och jag antar att det betyder outspädd saft. Lite orolig för att det blir för starkt. Nån som vet? ?

  • callemero 14 mars 2014

    Det brukar vara outspädd saft brukar inte bli för starkt.
    Men är du osäker så spå ut den lite grann.

  • Mison 14 mars 2014

    Tackar! Då testar jag! ?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.