Jag tänkte göra en sån där blåbärstårta som man köper på konditori, ni vet ... Med mördegsbotten. Jag hittade ett recept här på matklubben där det ska vara blåbärssaft till gelén, och jag antar att det betyder outspädd saft. Lite orolig för att det blir för starkt. Nån som vet? ?
callemero14 mars 2014
Det brukar vara outspädd saft brukar inte bli för starkt.
Men är du osäker så spå ut den lite grann.
Jag tänkte göra en sån där blåbärstårta som man köper på konditori, ni vet ... Med mördegsbotten. Jag hittade ett recept här på matklubben där det ska vara blåbärssaft till gelén, och jag antar att det betyder outspädd saft. Lite orolig för att det blir för starkt. Nån som vet? ?
Det brukar vara outspädd saft brukar inte bli för starkt.
Men är du osäker så spå ut den lite grann.
Tackar! Då testar jag! ?