Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass och parfait

  • Okänd 27 maj 2011

    Är det någon som har tips på bra receptböcker med glass och parfait? Skulle vilja ha något med mycket bra grundrecept och info om hur man gör glass och parfait på bäst sätt.

  • yggdrasil 7 juni 2011

    Hej
    Det här är en ganska bra bok om sånt
    http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153428382

  • Sacramento 9 juni 2011

    Blunks Gastronomiska handbok, ett mycket bra litet uppslagsverk pa de klassiska grundrecepten dock franforallt for restaurangpersonal da mycket av instruktionerna ar knapphandiga.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.