Är det någon som har tips på bra receptböcker med glass och parfait? Skulle vilja ha något med mycket bra grundrecept och info om hur man gör glass och parfait på bäst sätt.
yggdrasil7 juni 2011
Hej
Det här är en ganska bra bok om sånt
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153428382
Sacramento9 juni 2011
Blunks Gastronomiska handbok, ett mycket bra litet uppslagsverk pa de klassiska grundrecepten dock franforallt for restaurangpersonal da mycket av instruktionerna ar knapphandiga.
Är det någon som har tips på bra receptböcker med glass och parfait? Skulle vilja ha något med mycket bra grundrecept och info om hur man gör glass och parfait på bäst sätt.
Hej
Det här är en ganska bra bok om sånt
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153428382
Blunks Gastronomiska handbok, ett mycket bra litet uppslagsverk pa de klassiska grundrecepten dock franforallt for restaurangpersonal da mycket av instruktionerna ar knapphandiga.