Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hejsan! Jag skulle vilja ha glasyr (choklad eller annan) på en chokladkaka/kladdkaka och jag undrar över ett bra recept på det? Tror ni att det kan bli bra? Det ska bli en födelsedagstårta...är så himla trött på "vanlig" tårta så jag tänkte prova något nytt. //Sofia
Tips 1: Lägg After Eight plattor på den varma kladdkakan, bred ut över kakan när det börjar smälta. Tips 2: Ta dubbelnougat, skär i mindre bitar, lägg på den varma kakan och bred ut. Strö ev över lite kokos. Kristinafahl har en kladdis i långpanna med glasyr, kolla receptet på glasyren. Kladdkaka med glasyr i långpanna Lycka till.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hejsan!
Jag skulle vilja ha glasyr (choklad eller annan) på en chokladkaka/kladdkaka och jag undrar över ett bra recept på det?
Tror ni att det kan bli bra? Det ska bli en födelsedagstårta...är så himla trött på "vanlig" tårta så jag tänkte prova något nytt.
//Sofia
Tips 1: Lägg After Eight plattor på den varma kladdkakan, bred ut över kakan när det börjar smälta.
Tips 2: Ta dubbelnougat, skär i mindre bitar, lägg på den varma kakan och bred ut. Strö ev över lite kokos.
Kristinafahl har en kladdis i långpanna med glasyr, kolla receptet på glasyren.
Kladdkaka med glasyr i långpanna
Lycka till.