Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda bullar

  • SpicySpicy 30 juni 2010

    Några tips för lyckade bullar:

    1. Halvera ALDRIG receptet, då jäser degen dåligt.
    2. Låt bullbaket ta tid, degen bör jäsa 45-60 min.
    3. Var sparsam med mjölet, en dl för mycket kan ge torra och trista bullar.
    4. Baka ALDRIG med lättprodukter! Kör med fet mjölk och riktigt smör. Riktiga bullar ska inte vara nyttiga...
    5. Till sist. Knäck ned två ägg i degen, då får du fluffiga fina bullar.

    Good Luck, my friends! {dance}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.