Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda frukter

  • 10 augusti 2000

    Några tips för fräscha fruksallader som med fördel kan serveras till glass eller naturell yoghurt (finns en med vanlij smak). Gör en sockerlag (1 del socker, 1 del vatten) låt den kallna. Skär persikor i klyftor och blanda med hallon. Häll på sockerlagen och låt stå. Det blir en mycket god och frisk fruktsallad.Gör en sockerlag, lägg i massor med mynta och häll över skivade jordgubbar.Eftersom säsongen snart är slut för både jordgubbar och hallon får man väl prova på något nytt. Gör en sockerlag och häll på klyftade plommon. Det kan nog bli gott, har dock inte provat själv.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.