Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Göteborgs "Singoalla" kex

  • Maripoosa 14 juli 2008

    Hej alla!
    Mina favoritkakor i affären är Singoalla från Göteborgs kex. Jag vill prova baka såna själv men har inte listat ut hur man gör. Kan tänka mig att det är svårt med tanke på alla tillsatser som antagligen finns i köpe-kakor. Men något liknande vore kul att lyckas med!
    Någon av er som har en aning hur man kan göra?

  • wemmahansson 7 augusti 2008

    Jag brukar göra en rätt fuskig sak. Mina syskon barn är helt tokiga i dessa.
    Jag köper ett paket mördegskakor ( alternativt att man kan baka nån tunnare spröd kaka själv). Sedan brer jag på vilken kräm dom än vill ha, sylt eller smält choklad eller hemma gjord smörkräm. Bre det i alla fall imellan kexen. Succé!
    :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.