Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gott med gino!

  • 20 januari 2004

    Lägg upp färsk, skivad frukt vackert i ugnsfasta portionsskålar.Riv över lite vit choklad och sätt in på 225 graders ugnsvärme ca 5 min. En jättegod dessert som ev. kan serveras med glass.

  • Fiffin 22 mars 2008

    Hej

    Detta recept är KANONGOTT!
    Jag brukar varigera & byta ut glassen mot Kesella Vanilj!

  • vanillalover 22 mars 2008

    Jag har fått rådet att lägga på chokladen efter den tagits ut ur ugnen, då den annars lätt bränns och dessutom blir det mer chokladsmak då... Provade detta i torsdags och blev bejublat resultat.
    /Marie

  • sophie_hu 23 mars 2008

    vi brukar köra med hallon och blåbär mmm(Y)

  • Okänd 23 mars 2008

    Jag älskar Gino med denna ljuvliga vita choklad,mums.
    Vi använder också blåbär och hallon,har så mycket i frysen.
    Även björnbär och jordgubbar mm är mums.
    Oh,va sugen jag blev(L)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.