Lägg upp färsk, skivad frukt vackert i ugnsfasta portionsskålar.Riv över lite vit choklad och sätt in på 225 graders ugnsvärme ca 5 min. En jättegod dessert som ev. kan serveras med glass.
Fiffin22 mars 2008
Hej
Detta recept är KANONGOTT!
Jag brukar varigera & byta ut glassen mot Kesella Vanilj!
vanillalover22 mars 2008
Jag har fått rådet att lägga på chokladen efter den tagits ut ur ugnen, då den annars lätt bränns och dessutom blir det mer chokladsmak då... Provade detta i torsdags och blev bejublat resultat.
/Marie
sophie_hu23 mars 2008
vi brukar köra med hallon och blåbär mmm(Y)
Okänd23 mars 2008
Jag älskar Gino med denna ljuvliga vita choklad,mums.
Vi använder också blåbär och hallon,har så mycket i frysen.
Även björnbär och jordgubbar mm är mums.
Oh,va sugen jag blev(L)
Lägg upp färsk, skivad frukt vackert i ugnsfasta portionsskålar.Riv över lite vit choklad och sätt in på 225 graders ugnsvärme ca 5 min. En jättegod dessert som ev. kan serveras med glass.
Hej
Detta recept är KANONGOTT!
Jag brukar varigera & byta ut glassen mot Kesella Vanilj!
Jag har fått rådet att lägga på chokladen efter den tagits ut ur ugnen, då den annars lätt bränns och dessutom blir det mer chokladsmak då... Provade detta i torsdags och blev bejublat resultat.
/Marie
vi brukar köra med hallon och blåbär mmm(Y)
Jag älskar Gino med denna ljuvliga vita choklad,mums.
Vi använder också blåbär och hallon,har så mycket i frysen.
Även björnbär och jordgubbar mm är mums.
Oh,va sugen jag blev(L)