Jag undrar om man kan grädda flera plåtar med maränger samtidigt i en vanlig ugn?? I en varmluftsugn?
Bumbis19 juni 2012
I en varmluftsugn går det iallafall. Har du en vanlig så måste du byta plats på plåtarna och jag vet inte hur marängerna reagerar då. Lycka till.
godsett19 juni 2012
Tack Kvinna 45,, nu vet jag vad jag har att rätta mej efter. Jag gör ett försök med att flytta om ! Blir det bra blir jag nöjd annars får jag fortsätta att göra en plåt.
poffa19 juni 2012
Vill man ha dom frasiga brukar man låta marängerna stå kvar i ugnen på eftervärme/över natten.
DagmarV13 juli 2012
Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!
Nina
emaxen14 juli 2012
Skrivet av DagmarV den 13 jul 2012
Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!
Nina
Jag bakade på ett recept här häromdagen som heter stora sega maränger, lovar de blev både sega och goda.
Kan vispade dem för hand över ett vattenbad och sedan då smeten blivit 65 grader vispade man med elvisp.
Bakade med 2 plåtar i vsrmluftsugn och det gick bra.
Testa detta får du se.
lycka till /emaxen
Jag undrar om man kan grädda flera plåtar med maränger samtidigt i en vanlig ugn?? I en varmluftsugn?
I en varmluftsugn går det iallafall. Har du en vanlig så måste du byta plats på plåtarna och jag vet inte hur marängerna reagerar då. Lycka till.
Tack Kvinna 45,, nu vet jag vad jag har att rätta mej efter. Jag gör ett försök med att flytta om ! Blir det bra blir jag nöjd annars får jag fortsätta att göra en plåt.
Vill man ha dom frasiga brukar man låta marängerna stå kvar i ugnen på eftervärme/över natten.
Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!
Nina
Hur får man dom lite sega inuti och med hackade nötter...? Minns att jag har fått sådana dom var jättegoda. Särskilt om man använder dom till tårtbotten!
Nina
Jag bakade på ett recept här häromdagen som heter stora sega maränger, lovar de blev både sega och goda.
Kan vispade dem för hand över ett vattenbad och sedan då smeten blivit 65 grader vispade man med elvisp.
Bakade med 2 plåtar i vsrmluftsugn och det gick bra.
Testa detta får du se.
lycka till /emaxen