Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grädde till chokladtryfflar

  • sanna_d_86 24 oktober 2009

    Jag har gjort chokladtryfflar många gånger och använt mig av mildas 20% vispgrädde. Nu är det så att jag har mycket matlagningsgrädde över och funderar på att använda den till mina chokladtryfflar. Är det någon som har provat att använda 15% matlagningsgrädde istället för vispgrädde?
    /Sanna

  • AnneNi 24 oktober 2009

    Jag har aldirg testat, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med mer än att jag tror att det borde fungera. Men om du testar så berätta gärna hur det blev!

  • sanna_d_86 25 oktober 2009

    Ja jag får ta och prova! Jag meddelar hur det gick sen:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.