Jag har gjort chokladtryfflar många gånger och använt mig av mildas 20% vispgrädde. Nu är det så att jag har mycket matlagningsgrädde över och funderar på att använda den till mina chokladtryfflar. Är det någon som har provat att använda 15% matlagningsgrädde istället för vispgrädde?
/Sanna
AnneNi24 oktober 2009
Jag har aldirg testat, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med mer än att jag tror att det borde fungera. Men om du testar så berätta gärna hur det blev!
sanna_d_8625 oktober 2009
Ja jag får ta och prova! Jag meddelar hur det gick sen:)
Jag har gjort chokladtryfflar många gånger och använt mig av mildas 20% vispgrädde. Nu är det så att jag har mycket matlagningsgrädde över och funderar på att använda den till mina chokladtryfflar. Är det någon som har provat att använda 15% matlagningsgrädde istället för vispgrädde?
/Sanna
Jag har aldirg testat, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med mer än att jag tror att det borde fungera. Men om du testar så berätta gärna hur det blev!
Ja jag får ta och prova! Jag meddelar hur det gick sen:)