Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ananas!

  • 6 juni 2001

    6 pers1 ananas3 msk smör1 1/2 msk flytande honungHalvera ananasen på längden och skär ut centimetertjocka skivor. Smält smöret och blanda med honungen. Pensla ananasskivornaoch grilla dem en kort stund på varje sida så att de får en vacker färg. Servera med glass!T

  • 7 juni 2001

    Det är gott att marinera och grilla all frukt. Jag brukar göra fruktspett med äpple, ananas, jordgubbar, melon mm och marinera i ungefär likadan marinad, ca 3 msk honung och saften från en lime. Jättegott!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.