6 pers1 ananas3 msk smör1 1/2 msk flytande honungHalvera ananasen på längden och skär ut centimetertjocka skivor. Smält smöret och blanda med honungen. Pensla ananasskivornaoch grilla dem en kort stund på varje sida så att de får en vacker färg. Servera med glass!T
7 juni 2001
Det är gott att marinera och grilla all frukt. Jag brukar göra fruktspett med äpple, ananas, jordgubbar, melon mm och marinera i ungefär likadan marinad, ca 3 msk honung och saften från en lime. Jättegott!
6 pers1 ananas3 msk smör1 1/2 msk flytande honungHalvera ananasen på längden och skär ut centimetertjocka skivor. Smält smöret och blanda med honungen. Pensla ananasskivornaoch grilla dem en kort stund på varje sida så att de får en vacker färg. Servera med glass!T
Det är gott att marinera och grilla all frukt. Jag brukar göra fruktspett med äpple, ananas, jordgubbar, melon mm och marinera i ungefär likadan marinad, ca 3 msk honung och saften från en lime. Jättegott!