Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

grynig chokladmousse?

  • bigganv 22 juni 2011

    Igår gjorde jag en chokladmousse på vit choklad. Jag smälte chokladen, vispade grädde, blandade ihop det med äggulor. Så långt var allting bra.
    Sedan fick jag för mig att jag skulle skrapa i frön från en vaniljstång. Men - när jag gjorde det blev moussen alldeles grynig! Varför?

  • Jilliii 22 juni 2011

    jag gör inte alls som du. Jag vispar grädden, smälter chokladen och sedan blandar i äggen i chokladen! Vispar sätt och sen vänder i grädden.

    Men jag gör bara på ljus och mörk choklad. aldrig vit.

    men prova att ha i förna i grädden innan visp?

  • bigganv 22 juni 2011

    Jag tycker nog att det verkar ganska likt....{cute}

    Men ska prova att ha i fröna innan visp nästa gång.... om jag inte hoppar över dem helt....

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.