Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hållbarhet på skorpor/biscotti?

  • tjorvenida 23 augusti 2011

    Hur länge håller sej dessa godsaker,vid förvaring i tät glasburk med lock,rumstempratur,eller i burk i skafferiet?

  • boz1965 23 augusti 2011

    Mycket länge! Förvaras det på rätt sätt handlar det om månader.

    Förvaras torrt, svalt och mörkt och gärna långt ifrån sånt som kan sätta smak och lukt som t.ex. lök, vitlök och annat som doftar starkt.

  • tjorvenida 23 augusti 2011

    Skrivet av boz1965 den 23 aug 2011

    Mycket länge! Förvaras det på rätt sätt handlar det om månader.

    Förvaras torrt, svalt och mörkt och gärna långt ifrån sånt som kan sätta smak och lukt som t.ex. lök, vitlök och annat som doftar starkt.


    Hur länge kan jag ha dom framme,i tex.tät glasburk med lock,tror du?

  • niklasmiddag 23 augusti 2011

    Hej!
    Mina biscotti:
    http://niklasmiddag.com/2011/08/19/recept-fredag-frank/

    Jag har dessa står framme i en glasburk. De brukar gå åt när jag gör, så oavsett
    blir det aldrig alltför många veckor men har aldrig haft nå problem med mina efter 3-4 veckor.
    Pepparkakor håller ju i burk över hela julen å t o m ännu längre :)

  • tjorvenida 23 augusti 2011

    Skrivet av plastkaktus den 23 aug 2011

    Hej!
    Mina biscotti:
    http://niklasmiddag.com/2011/08/19/recept-fredag-frank/

    Jag har dessa står framme i en glasburk. De brukar gå åt när jag gör, så oavsett
    blir det aldrig alltför många veckor men har aldrig haft nå problem med mina efter 3-4 veckor.
    Pepparkakor håller ju i burk över hela julen å t o m ännu längre :)


    Tack! Skall testa dom! <_<

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.