Gjort havrebotten som tårtbotten.Skall sen fyll med grädde o hallon samt persika.
Nu tycker jag att min havrebotten är jättehård, kommer att flyga långa vägar då gästerna skall skära den....:o
Undrar nu om ni kan tipsa mig om vad jag kunde dränka den med utan att få "havregrynsgröt":'(
mariaengstrom3 augusti 2009
Kan du inte hacka bottnen i bitar annars, och göra det hela mer som en stor bakelse? Eller kanske lägga hälften av hacket i botten, frukt och grädde i mitten och strö resten av hacket på?
Gjort havrebotten som tårtbotten.Skall sen fyll med grädde o hallon samt persika.
Nu tycker jag att min havrebotten är jättehård, kommer att flyga långa vägar då gästerna skall skära den....:o
Undrar nu om ni kan tipsa mig om vad jag kunde dränka den med utan att få "havregrynsgröt":'(
Kan du inte hacka bottnen i bitar annars, och göra det hela mer som en stor bakelse? Eller kanske lägga hälften av hacket i botten, frukt och grädde i mitten och strö resten av hacket på?
Hoppas du får ordning på tårtan!