Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrebotten

  • Lua 3 augusti 2009

    Gjort havrebotten som tårtbotten.Skall sen fyll med grädde o hallon samt persika.
    Nu tycker jag att min havrebotten är jättehård, kommer att flyga långa vägar då gästerna skall skära den....:o

    Undrar nu om ni kan tipsa mig om vad jag kunde dränka den med utan att få "havregrynsgröt":'(

  • mariaengstrom 3 augusti 2009

    Kan du inte hacka bottnen i bitar annars, och göra det hela mer som en stor bakelse? Eller kanske lägga hälften av hacket i botten, frukt och grädde i mitten och strö resten av hacket på?

    Hoppas du får ordning på tårtan!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.