Hur många dagar i förväg kan man göra dem för att de inte ska hinna bli "mjuka"? hur bör jag förvara dem? Jag ska servera havreflarn på min student på måndag.
siggemums28 maj 2010
Det viktiga är att du förvarar dem torrt tex i burkar med tätslutande lock. De går också bra att frysa men det är ju knappast aktuellt om du ska bjuda på dem på måndag.
boz196528 maj 2010
Du kan också köpa Topp-It's plastpåsar med blixtlås. Funkar fint till det mesta.
För förvaring gäller, som alltid för torra varor, mörkt och svalt.
Hur många dagar i förväg kan man göra dem för att de inte ska hinna bli "mjuka"? hur bör jag förvara dem? Jag ska servera havreflarn på min student på måndag.
Det viktiga är att du förvarar dem torrt tex i burkar med tätslutande lock. De går också bra att frysa men det är ju knappast aktuellt om du ska bjuda på dem på måndag.
Du kan också köpa Topp-It's plastpåsar med blixtlås. Funkar fint till det mesta.
För förvaring gäller, som alltid för torra varor, mörkt och svalt.