Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn

  • Ulrika91 28 maj 2010

    Hur många dagar i förväg kan man göra dem för att de inte ska hinna bli "mjuka"? hur bör jag förvara dem? Jag ska servera havreflarn på min student på måndag.

  • siggemums 28 maj 2010

    Det viktiga är att du förvarar dem torrt tex i burkar med tätslutande lock. De går också bra att frysa men det är ju knappast aktuellt om du ska bjuda på dem på måndag.

  • boz1965 28 maj 2010

    Du kan också köpa Topp-It's plastpåsar med blixtlås. Funkar fint till det mesta.

    För förvaring gäller, som alltid för torra varor, mörkt och svalt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.