Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp

  • budda 5 maj 2011

    varför sjunker alltid min mjuka pepparkaka i mitten?

  • varecia 5 maj 2011

    För hög temperatur, kanske? Kan tänka mig att om den jäser upp försnabbt utan att den är färdig inuti så sjunker den ner när den blir kall. Kanske kan du testa att ha den inne i ugnen lite längre och/eller på lite lägre temperatur?

  • KanadaLena 5 maj 2011

    Om du har för mycket bakpulver jäser den för fort så den kan inte "hålla" sig.

    Har den varit inne länge nog? Stick en tunn kniv i mitten och testa för "kladd". Ta och peta lite i toppen i mitten först och se till att den "studsar" tillbaka.

    (ursäkta min rostiga svenska)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.