jag skulle precis baka en kladdkaka men såg till min stora fasa att strösockret var slut! Går det att ersätta det med något, till exempel florsocker??
MammaModesty25 februari 2009
hm.. kan aldrig tro att florsocker är bra att ersätta vanligt socker med då florsocker binder i hop vätska men jag har ju aldrig testat iofs... om du testar kan du ju skriva här om det gick bra eller inte...
... men råsocker skulle jag tro går bra... eller varför inte mortla pärlsocker.. man tager vad man haver heter det juh... :p
song25 februari 2009
Jag hittade råsocker långt in i skafferiet faktiskt! Långt innan jag såg pärlsockret dock.. Men jag chansade på hälften råsocker, hälften florsocker. Resultatet blev inte äckligt men kakan blev inte det minsta kladdig. Den var fin och fluffig men jag skulle nog inte låtit den stå inne lika länge.
Kul att se att det ändå inte blev helt misslyckat!
systeryster25 februari 2009
blev det så bra att du hittat på ett eget nytt recept kanske?:o:)
The_mama97mia25 februari 2009
hihi, det är ju på det här sättet som nya recept föds och nya idéer! Hoppas du lägger ut detta som recept!
song25 februari 2009
Så gott var det nog inte! Jag föredrar den kladdig! Men pappa gillade den iaf så nu slapp jag slänga den!
monac25 februari 2009
vad har man annars en pappa till,om inte för att testa alla sina recept på!:D
anneli198912 mars 2009
jag hade samma problem när jag skulle göra socker kaka. då anväde jag i del sirap en del råsocker och en del honung motsvarde den mänden de skulle varit socker. vart suuuuuper gott! mer smak och saftigare kaka. :)
jag skulle precis baka en kladdkaka men såg till min stora fasa att strösockret var slut! Går det att ersätta det med något, till exempel florsocker??
hm.. kan aldrig tro att florsocker är bra att ersätta vanligt socker med då florsocker binder i hop vätska men jag har ju aldrig testat iofs... om du testar kan du ju skriva här om det gick bra eller inte...
... men råsocker skulle jag tro går bra... eller varför inte mortla pärlsocker.. man tager vad man haver heter det juh... :p
Jag hittade råsocker långt in i skafferiet faktiskt! Långt innan jag såg pärlsockret dock.. Men jag chansade på hälften råsocker, hälften florsocker. Resultatet blev inte äckligt men kakan blev inte det minsta kladdig. Den var fin och fluffig men jag skulle nog inte låtit den stå inne lika länge.
Kul att se att det ändå inte blev helt misslyckat!
blev det så bra att du hittat på ett eget nytt recept kanske?:o:)
hihi, det är ju på det här sättet som nya recept föds och nya idéer! Hoppas du lägger ut detta som recept!
Så gott var det nog inte! Jag föredrar den kladdig! Men pappa gillade den iaf så nu slapp jag slänga den!
vad har man annars en pappa till,om inte för att testa alla sina recept på!:D
jag hade samma problem när jag skulle göra socker kaka. då anväde jag i del sirap en del råsocker och en del honung motsvarde den mänden de skulle varit socker. vart suuuuuper gott! mer smak och saftigare kaka. :)