Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

HJÄLP! för mycket rågmjöl

  • Nilof 3 november 2012

    Fick för mig att baka eget bröd för en gångs skull. Tänkte göra ett rågbröd med mjölk och vanlig jäst. När jag skulle hälla ner lite rågmjöl (direkt från påsen) kom allt på en gång. Det blev en stor kompakt deg. Kan man fortsätta med normal jäsning till brödet eller ska man försöka långjäsa det? Dumt att hälla direkt från påsen.

  • r_ebecca 3 november 2012

    Testa långjäsa, kanske behövs det även lite mer degvätska?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.