Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp hallonmousse!

  • Matklubbare 30 oktober 2008

    Hej!
    Jag håller på med en hallonmousse där det står att man ska passera hallonen genom en sil, och sen blanda puren med resten, Men frågan är: Ska jag använda det som är kvar i silen eller saften som runnit genom??? Är jag dum eller??

  • matnjutaren 30 oktober 2008

    Man är ALDRIG dum...bara lite ovetande...;)

    använd saften. :)

    Lycka till! (L)

  • zonale 30 oktober 2008

    Du ska använda saften som runnit igenom, de små kärnorna ska bort, därför passeras hallonen.:)

  • Matklubbare 30 oktober 2008

    Ok, tack så mycket! Blev helt ställd och kände mig så dum! Haha!

  • matnjutaren 30 oktober 2008

    Vi har nog ALLA varit där i vårt liv! :D:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.