Hej!
Jag håller på med en hallonmousse där det står att man ska passera hallonen genom en sil, och sen blanda puren med resten, Men frågan är: Ska jag använda det som är kvar i silen eller saften som runnit genom??? Är jag dum eller??
matnjutaren30 oktober 2008
Man är ALDRIG dum...bara lite ovetande...;)
använd saften. :)
Lycka till! (L)
zonale30 oktober 2008
Du ska använda saften som runnit igenom, de små kärnorna ska bort, därför passeras hallonen.:)
Matklubbare30 oktober 2008
Ok, tack så mycket! Blev helt ställd och kände mig så dum! Haha!
Hej!
Jag håller på med en hallonmousse där det står att man ska passera hallonen genom en sil, och sen blanda puren med resten, Men frågan är: Ska jag använda det som är kvar i silen eller saften som runnit genom??? Är jag dum eller??
Man är ALDRIG dum...bara lite ovetande...;)
använd saften. :)
Lycka till! (L)
Du ska använda saften som runnit igenom, de små kärnorna ska bort, därför passeras hallonen.:)
Ok, tack så mycket! Blev helt ställd och kände mig så dum! Haha!
Vi har nog ALLA varit där i vårt liv! :D:p