hej kokade sockerlag med den aromen,löste sig bra,men den den kallnat så återgick oljedropparna och la sig på ytan,vad fel ?tips ?
boz19657 augusti 2012
Pepparmyntsarom är en olja som pressas ur pepparmyntsplantan.
Sockerlag är vattenbaserat och olja löser sig inte i vatten utan flyter upp på ytan igen.
Vad ska du använda sockerlagen till?
kallebakom7 augusti 2012
jo men kan man få nå tipps då ? så den binder sig till sockerlagen ? nån tillsats ? citronsyra ?
boz19657 augusti 2012
Det var just därför jag undrade vad du ska använda lagen till, ju.
Svårt att ge tips när man inte vet användningen.
kallebakom8 augusti 2012
ok jo till typ milkshakes,glass mm
Erajscha8 augusti 2012
Lite stärkelse borde binda ihop det.
Brantberger8 augusti 2012
Personligen, när jag använde pepparmyntsolja brukar jag inte låta det koka med sockerlagen i sig. Istället vispar jag ut den direkt med lite grädde (ex till glass eller andra desserter då) och det funkar bra men annars är det som ovanstående sa, lite stärkelse kan funka
kallebakom8 augusti 2012
som majsena ljus rednining eller ?
Erajscha9 augusti 2012
Jag skulle nog ta potatismjöl men maizena kan nog funka det också.
hej kokade sockerlag med den aromen,löste sig bra,men den den kallnat så återgick oljedropparna och la sig på ytan,vad fel ?tips ?
Pepparmyntsarom är en olja som pressas ur pepparmyntsplantan.
Sockerlag är vattenbaserat och olja löser sig inte i vatten utan flyter upp på ytan igen.
Vad ska du använda sockerlagen till?
jo men kan man få nå tipps då ? så den binder sig till sockerlagen ? nån tillsats ? citronsyra ?
Det var just därför jag undrade vad du ska använda lagen till, ju.
Svårt att ge tips när man inte vet användningen.
ok jo till typ milkshakes,glass mm
Lite stärkelse borde binda ihop det.
Personligen, när jag använde pepparmyntsolja brukar jag inte låta det koka med sockerlagen i sig. Istället vispar jag ut den direkt med lite grädde (ex till glass eller andra desserter då) och det funkar bra men annars är det som ovanstående sa, lite stärkelse kan funka
som majsena ljus rednining eller ?
Jag skulle nog ta potatismjöl men maizena kan nog funka det också.