ja, tårta kan man ju. men blev lite osäker. Gjorde en botten igår, och hade tankarna på att ha jordgubbar och blåbär i olika lager. Men nu till frågan, något tips på hur man gör för att inte all vätska ska göra för att inte bottnarna bli helt sjöblöta?
The_mama97mia22 augusti 2011
Hihi, jag gillar när bottnarna blir riktigt blöta av bär...
Det enda jag kan tänka mig är att du helt enkelt inte lägger ihop bottnarna för tidigt?
Jilliii22 augusti 2011
4 h kvar ungefär. kan jag nu?
The_mama97mia22 augusti 2011
Ja jag skulle definitivt göra så, det är ju bara gott när bottnen blir genomfuktad ordentligt, blir nog inte sjöblött nu.
Ska du ha grädde emellan också? lägg grädden först o sen bären i så fall, kanske också hjälper?
alindalinda22 augusti 2011
blanda bären med lite potatismjöl?!
Cassiopeya22 augusti 2011
Du kan stryka på smält choklad,valfri sort,om du vill skydda bottnarna från vätskan. Personligen tycker jag att tårtan blir godast om man gör den dagen innan, jag vill gärna ha den lite saftig. Men smaken är som baken...
ja, tårta kan man ju. men blev lite osäker. Gjorde en botten igår, och hade tankarna på att ha jordgubbar och blåbär i olika lager. Men nu till frågan, något tips på hur man gör för att inte all vätska ska göra för att inte bottnarna bli helt sjöblöta?
Hihi, jag gillar när bottnarna blir riktigt blöta av bär...
Det enda jag kan tänka mig är att du helt enkelt inte lägger ihop bottnarna för tidigt?
4 h kvar ungefär. kan jag nu?
Ja jag skulle definitivt göra så, det är ju bara gott när bottnen blir genomfuktad ordentligt, blir nog inte sjöblött nu.
Ska du ha grädde emellan också? lägg grädden först o sen bären i så fall, kanske också hjälper?
blanda bären med lite potatismjöl?!
Du kan stryka på smält choklad,valfri sort,om du vill skydda bottnarna från vätskan. Personligen tycker jag att tårtan blir godast om man gör den dagen innan, jag vill gärna ha den lite saftig. Men smaken är som baken...