Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hur lagra biscotti bäst?

  • johannanstans 27 februari 2010

    Hej alla proffsbakare och andra hängivna.
    Jag premiärbakade valnöts- banan,-choklad biscotti igår med gott resultat. Nu har jag en knökfull plåt och det går högst två kanske fyra per dag. :o

    Hur lagrar ni era biscottin?
    I små plastlådor för att inte öppna och släppa in fukt hela tiden? Går de att lägga i frysen?

  • chrisq 27 februari 2010

    (Y) jag förvarar i en tät glasburk har även provat att frysa men krispigheten försvann så det g
    ör jag inte om lycka till(L)

  • Vetebullen 27 februari 2010

    samma här. Förvarar i en glasburk med lock. Snyggt dessutom (Y)(Y)(Y)

  • josefin96 27 februari 2010

    (N)(Y):p:(:o:)(H)

  • johannanstans 27 februari 2010

    Tack så hemskt mycket.
    Tätt alltså.
    INTE frysa.

    Wilco :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.