Hej alla proffsbakare och andra hängivna.
Jag premiärbakade valnöts- banan,-choklad biscotti igår med gott resultat. Nu har jag en knökfull plåt och det går högst två kanske fyra per dag. :o
Hur lagrar ni era biscottin?
I små plastlådor för att inte öppna och släppa in fukt hela tiden? Går de att lägga i frysen?
chrisq27 februari 2010
(Y) jag förvarar i en tät glasburk har även provat att frysa men krispigheten försvann så det g
ör jag inte om lycka till(L)
Vetebullen27 februari 2010
samma här. Förvarar i en glasburk med lock. Snyggt dessutom (Y)(Y)(Y)
Hej alla proffsbakare och andra hängivna.
Jag premiärbakade valnöts- banan,-choklad biscotti igår med gott resultat. Nu har jag en knökfull plåt och det går högst två kanske fyra per dag. :o
Hur lagrar ni era biscottin?
I små plastlådor för att inte öppna och släppa in fukt hela tiden? Går de att lägga i frysen?
(Y) jag förvarar i en tät glasburk har även provat att frysa men krispigheten försvann så det g
ör jag inte om lycka till(L)
samma här. Förvarar i en glasburk med lock. Snyggt dessutom (Y)(Y)(Y)
(N)(Y):p:(:o:)(H)
Tack så hemskt mycket.
Tätt alltså.
INTE frysa.
Wilco :D