Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jäst

  • monfo 10 juli 2009

    Någon som vet om använda jäst för söta degar när man bakar kalljästa bullar, den "röda" jästen behöver ju lite varmare än den "blå"?:o
    Är det bättre att använda torrjäst?

  • AnneNi 10 juli 2009

    Vad jag hört ska man inte använda torrjäst när man kalljäser. Är det färsk jäst för söta degar? Isf borde det gå att använda det, bara du har i lite socker/sirap/honung.

  • Dansmyran 10 juli 2009

    Bakade kalljästa bullar igår med röd jäst och det fungerade jättebra. Det viktigaste är nog att man har socker i degen tror jag.

  • monfo 10 juli 2009

    Tack, då kan jag sätta igång efter middagen

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.