Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
4-6 portioner
DU BEHÖVER:
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 gelatinblad
GARNERING:
blåbär eller hallon
GÖR SÅ HÄR:
Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädden och vaniljsocker.
Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
Ät och njut!
den här är super god
rosen691 maj 2008
här kommer en av mina favoriter
PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD
Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
4-6 portioner
DU BEHÖVER:
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 gelatinblad
GARNERING:
blåbär eller hallon
GÖR SÅ HÄR:
Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädden och vaniljsocker.
Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
Ät och njut!
Banana split
...prova...det här är oxå gott
[recept] 25223[/recept]
...prova...det här är oxå gott
Oj då, två gånger OK det är ju jätte gott ;.) (Y)
Fusk-cheesecake i glas
Fattiga riddare på vetebröd
Dajmglass
Black Devil´s Food Cake
...:p (Y)
Charlottes youghurttårta
Marängtårta med lemoncurdgrädde och jordgubbar
Drömgod hallondessert
Chokladriddare med päron
här behöver du heller ingen ugn men en frys!:)
Lingonglass med maränger.
(Y)
Marängdessert med frukt eller bär
Galaktoboureko – filodegspaj med krämig fyllning
Bär och kexdessert
Kesokaka med saffran och bärsås
Lite annorlunda och lätt att göra
[recept]/10174[recept]
/BÅ :p
Lite annorlunda och lätt att göra
Kolabrässerade äpplen med krisp
/BÅ :p
PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD
Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
4-6 portioner
DU BEHÖVER:
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 gelatinblad
GARNERING:
blåbär eller hallon
GÖR SÅ HÄR:
Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädden och vaniljsocker.
Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
Ät och njut!
den här är super god
här kommer en av mina favoriter
PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD
Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
4-6 portioner
DU BEHÖVER:
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 gelatinblad
GARNERING:
blåbär eller hallon
GÖR SÅ HÄR:
Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp grädden och vaniljsocker.
Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
Ät och njut!
Här kommer mitt bidrag
Äppelkaka med ananas