Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jag älskar desserter....

  • MrsC 27 april 2008

    Banana split

    ...prova...det här är oxå gott

  • MrsC 27 april 2008

    [recept] 25223[/recept]

    ...prova...det här är oxå gott

  • MrsC 27 april 2008

    Oj då, två gånger OK det är ju jätte gott ;.) (Y)

  • monac 28 april 2008

    här behöver du heller ingen ugn men en frys!:)
    Lingonglass med maränger.

  • majamia 28 april 2008

    (Y)

  • bernit 28 april 2008

    Lite annorlunda och lätt att göra

    [recept]/10174[recept]

    /BÅ :p

  • bernit 28 april 2008

    Skrivet av bernit den 28 apr 2008

    Lite annorlunda och lätt att göra

    Kolabrässerade äpplen med krisp

    /BÅ :p

  • rosen69 1 maj 2008

    PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD


    Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
    4-6 portioner
    DU BEHÖVER:
    5 dl grädde
    1 tsk vaniljsocker
    100 g vit choklad
    3 gelatinblad
    GARNERING:
    blåbär eller hallon
    GÖR SÅ HÄR:
    Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
    Koka upp grädden och vaniljsocker.
    Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
    Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
    Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
    Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
    Ät och njut!

    den här är super god

  • rosen69 1 maj 2008

    här kommer en av mina favoriter

    PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD


    Tid: 15 min + 2 timmar i kylskåpet
    4-6 portioner
    DU BEHÖVER:
    5 dl grädde
    1 tsk vaniljsocker
    100 g vit choklad
    3 gelatinblad
    GARNERING:
    blåbär eller hallon
    GÖR SÅ HÄR:
    Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
    Koka upp grädden och vaniljsocker.
    Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
    Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
    Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
    Garnera med blåbär eller hallon vid servering.
    Ät och njut!

  • jenwe 1 maj 2008

    Här kommer mitt bidrag

    Äppelkaka med ananas

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.