Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man frysa marsipan?

  • Lua 12 maj 2010

    Hej!!

    Jaa vad säger ni, tänkte sätta marsipan över en glasstårta som jag gjort o hade då tänkt göra allt klart att den bara är att ta fram då gästerna kommer.

    Vad tror ni om detta ?Nåt speciellt jag bör tänka på?

    MVH
    Lisa

  • The_mama97mia 12 maj 2010

    Jag har aldrig provat, men tänker att det går att köpa frusna operatårtor.... Borde väl inte vara problem=?

  • bakakaka 14 maj 2010

    Det går bra, har gjort det många gånger.<_<

  • Rumpkullan 14 maj 2010

    Det funkar bra.
    Marsipanen kan bli lite blöt/kladdig bara när den tinar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.