Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man koka om knäck??

  • Nicole_88 17 december 2009

    :'( Har kokat en tredubbel sats med knäck ida, som jag hade tänkt ge bort till mina kära, men den blev alldeles för mjuk. Kan man koka om den?? Eller e d kört?

  • smeand 17 december 2009

    Det går säkert bra. Kan tänka mig att det blir lite jobbigt dock att få tillbaka smeten i kastrullen, om du redan har hällt upp i knäckformar. Använd termometer när du kokar knäcken. Den är "rätt" när smeten når en temp på 125 grader. Vid kastrull gör att det går snabbare att komma upp i rätt temp.

  • Nicole_88 17 december 2009

    Jag fuska och hällde ut allt på bakplåtspapper i en långpanna. Så d kommer nog gå ganska lätt. Tror att den kommer stelan igen?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.