Kanelbulle-fyllning. Hur får man de så saftiga som köpta?!
Kocken7115 november 2012
Smör eller margarin,det är en smaksak och det spelar ingen roll för resultatet.
Fyllningen rör jag samman i maskin,eller med elvisp
blandar smör/margarin, strösocker, lite mjöl ( så att det stannar kvar i bullen), kanel OCH brun Farin, för det ger en saftigare bulle, så den inte känns torr.
Lycka till......(Y)
Kaptenkr0k15 november 2012
Prova minska jästen i degen, minska mjölmängden och minska kanelen i fyllningen som torkar ur bullarna. Man märker att vaniljbullar blir mycket saftigare än kanelbullar. Öka smörmängden i degen och låt den jäsa länge:)
Smör eller margarin,det är en smaksak och det spelar ingen roll för resultatet.
Fyllningen rör jag samman i maskin,eller med elvisp
blandar smör/margarin, strösocker, lite mjöl ( så att det stannar kvar i bullen), kanel OCH brun Farin, för det ger en saftigare bulle, så den inte känns torr.
Lycka till......(Y)
Prova minska jästen i degen, minska mjölmängden och minska kanelen i fyllningen som torkar ur bullarna. Man märker att vaniljbullar blir mycket saftigare än kanelbullar. Öka smörmängden i degen och låt den jäsa länge:)