Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelbulle-fyllning. Hur får man de så saftiga som köpta?!

  • Kocken71 15 november 2012

    Smör eller margarin,det är en smaksak och det spelar ingen roll för resultatet.

    Fyllningen rör jag samman i maskin,eller med elvisp

    blandar smör/margarin, strösocker, lite mjöl ( så att det stannar kvar i bullen), kanel OCH brun Farin, för det ger en saftigare bulle, så den inte känns torr.

    Lycka till......(Y)

  • Kaptenkr0k 15 november 2012

    Prova minska jästen i degen, minska mjölmängden och minska kanelen i fyllningen som torkar ur bullarna. Man märker att vaniljbullar blir mycket saftigare än kanelbullar. Öka smörmängden i degen och låt den jäsa länge:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.