Hej! Jag har försökt hitta en laktosfri produkt som kan ersätta Kesella kvarg som man har till bak & desserter!
Arla har ju smaksatta t.ex. vanilj, jordgubb& lime
Vad kan jag ersätta dessa med som är laktosfria?
Är det ngn som har bra tips på vad man använder stället, så är jag evigt tacksam/Linda
vegannika16 maj 2008
Du kan alltid använda låglaktosyoghurt som du låter rinna av i ett kaffefilter så får du en kvarg. Behöver den vara helt laktosfri så tror jag att det finns både låglaktos och laktosfri yoghurt.
Det är förresten jättegott att låta vaniljyoghurt (låglaktos) rinna av och använda den till dessert till bla kladdkaka och fruktcoctail.
Hej! Jag har försökt hitta en laktosfri produkt som kan ersätta Kesella kvarg som man har till bak & desserter!
Arla har ju smaksatta t.ex. vanilj, jordgubb& lime
Vad kan jag ersätta dessa med som är laktosfria?
Är det ngn som har bra tips på vad man använder stället, så är jag evigt tacksam/Linda
Du kan alltid använda låglaktosyoghurt som du låter rinna av i ett kaffefilter så får du en kvarg. Behöver den vara helt laktosfri så tror jag att det finns både låglaktos och laktosfri yoghurt.
Det är förresten jättegott att låta vaniljyoghurt (låglaktos) rinna av och använda den till dessert till bla kladdkaka och fruktcoctail.