Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesella kvarg.....

  • guardianlinda 16 maj 2008

    Hej! Jag har försökt hitta en laktosfri produkt som kan ersätta Kesella kvarg som man har till bak & desserter!
    Arla har ju smaksatta t.ex. vanilj, jordgubb& lime
    Vad kan jag ersätta dessa med som är laktosfria?
    Är det ngn som har bra tips på vad man använder stället, så är jag evigt tacksam/Linda

  • vegannika 16 maj 2008

    Du kan alltid använda låglaktosyoghurt som du låter rinna av i ett kaffefilter så får du en kvarg. Behöver den vara helt laktosfri så tror jag att det finns både låglaktos och laktosfri yoghurt.

    Det är förresten jättegott att låta vaniljyoghurt (låglaktos) rinna av och använda den till dessert till bla kladdkaka och fruktcoctail.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.