det kan vara dem!
de ska vara lite torra och smuliga
ska man verkligen koka dem i 2 h ?
soccermum8 december 2011
Japp..
Och om man rör i smeten så har jag hört ryktas om att den blir seg som kola istället.. Fast jag har aldrig rört.. Det liksom sockrar sig på kanten av grytan och jag tror det är det som gör den lite smulig, att den kokar så länge menar jag :)
soccermum21 december 2011
Har uppdaterat receptet med massa bilder, steg för steg, då jag tyckte det var jättetråkigt att frokenviol misslyckades med sin sats :( (L)
a-lie21 december 2011
Det är inte Indisk kola du menar?
Samur24 december 2011
Skrivet av storm828 den 8 dec 2011
börjar fundera om det var "misslyckad fudge" jag åt
den var rätt grynig, men det var det jag gillade, det var somd et som gjorde den "torr"
Hej hopp! Jag tror det var chokladfudge du åt. Recept finns i en äldre upplaga av Vårkokbok. Har precis gjort ljusfudge och ska göra en sats chokladfudge till (L){eat}
för några år sedan blev jag bjuden på en sorts kola, den var inte seg eller kladdig, snarare torr (kanske inte ens ska kallas kola då?)
någon som vet vad jag talar om ?
finns recept på sånna? vad kallas de?
de ska inte vara kladdiga, kletiga eller sega :)
menar du fudge?
jag vet inte. kan hända
de fugde jag köpt i affären var inte lika "torra " som de som var hembakade
vet du nå bra recept på fugde (som är väldigt torr och smakar choklad?=
börjar fundera om det var "misslyckad fudge" jag åt
den var rätt grynig, men det var det jag gillade, det var somd et som gjorde den "torr"
Bruningar
eller kanske dessa julgodisar?
det kan vara dem!
de ska vara lite torra och smuliga
ska man verkligen koka dem i 2 h ?
Japp..
Och om man rör i smeten så har jag hört ryktas om att den blir seg som kola istället.. Fast jag har aldrig rört.. Det liksom sockrar sig på kanten av grytan och jag tror det är det som gör den lite smulig, att den kokar så länge menar jag :)
Har uppdaterat receptet med massa bilder, steg för steg, då jag tyckte det var jättetråkigt att frokenviol misslyckades med sin sats :( (L)
Det är inte Indisk kola du menar?
börjar fundera om det var "misslyckad fudge" jag åt
den var rätt grynig, men det var det jag gillade, det var somd et som gjorde den "torr"
Hej hopp! Jag tror det var chokladfudge du åt. Recept finns i en äldre upplaga av Vårkokbok. Har precis gjort ljusfudge och ska göra en sats chokladfudge till (L){eat}
Mvh
S