Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lussebullar

  • Ninni84 19 december 2010

    Glömde köpa kesella ..till bullarna kan man ha något annat än kesella i lussebullar?????

  • Mistys 19 december 2010

    Du behöver inte ha kesella alls. Gör som man gjorde förr, en vanlig vetedeg / bulldeg fast med saffran i. Kesella är ett relativt nytt på fund. När man var liten bakade mamma alltid utan kesella. Gick bra det också.Ett tips jag fått här på MK är att tillsätta 2 tsk bakpulver också i degen. Blir jättebra med lite extra jäskraft samt knåda degen så lite du kan efter jäsningen så luftbubblorna blir kvar i degen. Då får du ett saftigt och luftigt bröd. Sen att degen ska vara så kladdig som möjligt ( så lite mjöl som det bara går) är ju ett gammalt tips. Fast allt detta viste du säkert redan ;) Lycka till.

  • Ninni84 19 december 2010

    Tack för tipset..!!!God jul

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.