Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Macarons

  • pippin2 8 februari 2011

    Tack ska du ha! Krämen är en annan, men den lät spännande! Kanske godare till och med? Jag ska pröva till helgen! Stort tack!

  • strimma21 9 februari 2011

    Testa Leilas franska macarons! Gå in på http://www.recept.nu/1.307664/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/franska_macarons.

    Det SER åtminstone enkelt ut när hon bakar dem:). Jag älskar hennes recept så när jag ger mig på macarons kommer det att bli hennes jag gör.

  • helenepe 9 februari 2011

    pippin2: Du får gärna berätta om dom var goda sen när du provat!

  • helenepe 17 februari 2011

    Dom blev mycket finare omgång två! Macaroner is the shit!

    http://pyntopyssel.wordpress.com/2011/02/17/macarons-omgang-tva/

  • Bumbis 18 februari 2011

    Skrivet av helenepe den 17 feb 2011

    Dom blev mycket finare omgång två! Macaroner is the shit!

    http://pyntopyssel.wordpress.com/2011/02/17/macarons-omgang-tva/


    Jag tittade på din bild och dom var jättefina men om du använder en större tyll nästa gång så kommer dom att bli ännu finare och slätare.(Y)

  • emaxen 18 februari 2011

    :D Jag bakade macroner för första gången häromdagen, med blå karamellfärg och blåbärsfyllning{eat} de blev höga och fina och jättegoda så dessa ska jag baka fler gånger.

    Malde mandeln i matberedaren och det blev perfekt, lite grovkornigt tuggmotstånd.

    Sedan fick de stå och svällla i ca 30 minuter på plåten innan jag satte in dem i ugnen \o/

  • HMarielle 18 februari 2011

    Skrivet av helenepe den 8 feb 2011

    Jag har sparat det här receptet i min kokbok, men inte prövat det än. Låter lite som det du beskriver?

    Dubbla biskvier med apelsinkräm


    Jag testade detta receptet, men körde med vanlig smörkräm istället för den fyllningen som står i receptet. De blev riktigt goda!!

  • helenepe 19 februari 2011

    Det där med större tyll lät smart, får prova det nästa gång!

    pippin: Skoj att kakorna blev goda, kanske borde prova dom snart :)

  • Snoffa 5 juni 2011

    Jag lyckades med mina macroner på andra försöket och då använde jag mig av ett recept med sockerlag, det verkar som det är bäst när man har sett andra som gjort med andra recept. Men man kan nog lyckas med andra recept också men jag tror sockerlag recepten är lättast även om det är många olika steg. :) Ni som inte prövat sockerlagsreceptet borde göra det.

  • gallstek 28 december 2011

    Hej! Jag fick en receptbok med makroner i julklapp och tänkte försöka mig på det.. Jag äger dock ingen sprits, är det någon som vet vad för slags jag ska beställa, och vartifrån? Helst i rimlig prisklass:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.