Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

majsena?

  • Tilda___ 14 januari 2009

    Jag ska göra amerikansk cheese cake och undrar om det går att byta ut majsstärkelsen mot ngt annat? potatismjöl?
    Använder aldrig majsstärkelse annars och känns onödigt att köpa en hel paket för en dl.

  • kajsa36 15 januari 2009

    Kan inte svara på din fråga men själv kan jag inte klara mig utan majsstärkelse (L)
    ...jag tror ett paket kostar typ 12kr
    och jag tycker det är perfekt att reda av såser, grytor mm
    just för att det varken klumpar eller smakar något...
    så mitt råd är... börja andvända majsstärkelse....:D
    Hoppas någon annan kan svara på din fråga..
    Lycka till...

  • systeryster 15 januari 2009

    Fråga Bagarn han kanske vet? Påminner ju lite om potatismjöl i konsistensen, det kan jag hålla med dig om.Går ju att använda vid redning bägge sorterna.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.