Jag ska göra amerikansk cheese cake och undrar om det går att byta ut majsstärkelsen mot ngt annat? potatismjöl?
Använder aldrig majsstärkelse annars och känns onödigt att köpa en hel paket för en dl.
kajsa3615 januari 2009
Kan inte svara på din fråga men själv kan jag inte klara mig utan majsstärkelse (L)
...jag tror ett paket kostar typ 12kr
och jag tycker det är perfekt att reda av såser, grytor mm
just för att det varken klumpar eller smakar något...
så mitt råd är... börja andvända majsstärkelse....:D
Hoppas någon annan kan svara på din fråga..
Lycka till...
systeryster15 januari 2009
Fråga Bagarn han kanske vet? Påminner ju lite om potatismjöl i konsistensen, det kan jag hålla med dig om.Går ju att använda vid redning bägge sorterna.
Jag ska göra amerikansk cheese cake och undrar om det går att byta ut majsstärkelsen mot ngt annat? potatismjöl?
Använder aldrig majsstärkelse annars och känns onödigt att köpa en hel paket för en dl.
Kan inte svara på din fråga men själv kan jag inte klara mig utan majsstärkelse (L)
...jag tror ett paket kostar typ 12kr
och jag tycker det är perfekt att reda av såser, grytor mm
just för att det varken klumpar eller smakar något...
så mitt råd är... börja andvända majsstärkelse....:D
Hoppas någon annan kan svara på din fråga..
Lycka till...
Fråga Bagarn han kanske vet? Påminner ju lite om potatismjöl i konsistensen, det kan jag hålla med dig om.Går ju att använda vid redning bägge sorterna.