Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfritt!

  • ellabella07 6 oktober 2011

    Har hittat ett par frysta efterrätter, citronmoussetårtor, men båda innehåller mandelmassa. Gillar citronmousse & konceptet att göra desserten i förväg & lägga i frysen men vad kan man använda som botten i stället för mandelmassa? Är själv extremt allergisk mot mandel och det är även en av mina gäster!
    Tack för alla nya vinklar på det här.
    Ellabella

  • Tesslatess 6 oktober 2011

    krossade digestivekex? den typ av botten man har till cheescake

  • Uli 6 oktober 2011

    borde kunna anvanda kokos istallet tror jag

  • ellabella07 7 oktober 2011

    Tack för hjälpen :) Ska göra ett försök med digestivekex i morgon - det är ju bra i andra sammanhang så det blir nog gott här också! Men det var ju så enkel lösning att jag känner mig korkad som inte tänkte ett steg längre...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.