Har hittat ett par frysta efterrätter, citronmoussetårtor, men båda innehåller mandelmassa. Gillar citronmousse & konceptet att göra desserten i förväg & lägga i frysen men vad kan man använda som botten i stället för mandelmassa? Är själv extremt allergisk mot mandel och det är även en av mina gäster!
Tack för alla nya vinklar på det här.
Ellabella
Tesslatess6 oktober 2011
krossade digestivekex? den typ av botten man har till cheescake
Uli6 oktober 2011
borde kunna anvanda kokos istallet tror jag
ellabella076 oktober 2011
Tack för hjälpen :) Ska göra ett försök med digestivekex i morgon - det är ju bra i andra sammanhang så det blir nog gott här också! Men det var ju så enkel lösning att jag känner mig korkad som inte tänkte ett steg längre...
Har hittat ett par frysta efterrätter, citronmoussetårtor, men båda innehåller mandelmassa. Gillar citronmousse & konceptet att göra desserten i förväg & lägga i frysen men vad kan man använda som botten i stället för mandelmassa? Är själv extremt allergisk mot mandel och det är även en av mina gäster!
Tack för alla nya vinklar på det här.
Ellabella
krossade digestivekex? den typ av botten man har till cheescake
borde kunna anvanda kokos istallet tror jag
Tack för hjälpen :) Ska göra ett försök med digestivekex i morgon - det är ju bra i andra sammanhang så det blir nog gott här också! Men det var ju så enkel lösning att jag känner mig korkad som inte tänkte ett steg längre...