tänkte baka en rice crisp tårta till min examen. Funderar om man kan göra marängbotten dagen innan om i så fall hur skall jag förvara den för att få bästa resultat?
Tack på förhand,
The_mama97mia3 januari 2010
Torrt och luftigt...
siggemums3 januari 2010
Om du inte ska använda ugnen så kan den stå där.
imma863 januari 2010
jag skall tyvärr förflytta den genom en bilfärd på 14 mil så den kan inte stå kvar i ugnen. Hur gör jag då?
gnuBrita3 januari 2010
ha kvar den på plåten och stoppa in den i en eller två papperskassar.
svengelsk3 januari 2010
Jag skulle lägga den på serveringsfatet och täcka över med folie eller sätta in hela fatet i en plastpåse och knyta till. Det kanske inte gäller i Sverige där luftfuktigheten är mindre.
star7595 januari 2010
jag skulle haft den stående framme i rumstemperatur tex på plåten o sen fraktat den i en vanlig påse. jag bakar alltid dagen innan o har tom cyklat med maränger tårtbottnar utan att ngt har hänt o gjort det sista på plats så allt går...
NicolinaZ5 januari 2010
Du ska väl inte frakta den i ett halvt dygn? Förvara i ugnen så länge du kan, frakta sedan i papperspåse och på plåt, samt torrt också när du kommer fram. Det ska nog gå :-)
Hej,
tänkte baka en rice crisp tårta till min examen. Funderar om man kan göra marängbotten dagen innan om i så fall hur skall jag förvara den för att få bästa resultat?
Tack på förhand,
Torrt och luftigt...
Om du inte ska använda ugnen så kan den stå där.
jag skall tyvärr förflytta den genom en bilfärd på 14 mil så den kan inte stå kvar i ugnen. Hur gör jag då?
ha kvar den på plåten och stoppa in den i en eller två papperskassar.
Jag skulle lägga den på serveringsfatet och täcka över med folie eller sätta in hela fatet i en plastpåse och knyta till. Det kanske inte gäller i Sverige där luftfuktigheten är mindre.
jag skulle haft den stående framme i rumstemperatur tex på plåten o sen fraktat den i en vanlig påse. jag bakar alltid dagen innan o har tom cyklat med maränger tårtbottnar utan att ngt har hänt o gjort det sista på plats så allt går...
Du ska väl inte frakta den i ett halvt dygn? Förvara i ugnen så länge du kan, frakta sedan i papperspåse och på plåt, samt torrt också när du kommer fram. Det ska nog gå :-)