Jag skulle vilja göra sånna där stora maränger som man köper på kondis! Dom är lixom ihopklistrade med choklad. Nån som vet hur man går tillväga för att få den där speciella karaktären? Recept?Tack på förhand./Pirri
31 maj 2001
Hej,Hmmm ett tips är att köpa Dessertboken av Jan Hed, recepten där är professionella och resulterar i desserter/bakverk i konditorklass.Jag är lite osäker på hur du menar att marängerna skall vara. Vill du ha vanliga maränger som är ihopklistrade med choklad, eller skall de vara sega inuti?
Jag skulle vilja göra sånna där stora maränger som man köper på kondis! Dom är lixom ihopklistrade med choklad. Nån som vet hur man går tillväga för att få den där speciella karaktären? Recept?Tack på förhand./Pirri
Hej,Hmmm ett tips är att köpa Dessertboken av Jan Hed, recepten där är professionella och resulterar i desserter/bakverk i konditorklass.Jag är lite osäker på hur du menar att marängerna skall vara. Vill du ha vanliga maränger som är ihopklistrade med choklad, eller skall de vara sega inuti?