Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

maränger

  • 6 april 2001

    Jag skulle vilja göra sånna där stora maränger som man köper på kondis! Dom är lixom ihopklistrade med choklad. Nån som vet hur man går tillväga för att få den där speciella karaktären? Recept?Tack på förhand./Pirri

  • 31 maj 2001

    Hej,Hmmm ett tips är att köpa Dessertboken av Jan Hed, recepten där är professionella och resulterar i desserter/bakverk i konditorklass.Jag är lite osäker på hur du menar att marängerna skall vara. Vill du ha vanliga maränger som är ihopklistrade med choklad, eller skall de vara sega inuti?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.