Hjälp mig med varianter på den enkla tårta där man använder färdiga marängbottnar som man lägger i en springform och fryser in. Varvar med grädde/bär/ vanilvisp/dajm..vilka favoriter har ni?
Memelie17 juni 2012
Jag har testat att göra frusen cheesecake med en marängbotten i botten, det var rätt gott.
husmusen8817 juni 2012
favoriten är nog med maräng, en sorts kolasmörkräm och sen grädde och bär på toppen. Bananer, choklad, jordgubbar, hallon, röda vinbär mm.
Maräng och mintchoklad funkar bra ihop, så maräng med after eightfluff är gott.
liab17 juni 2012
Maräng, citronkräm, grädde och jordgubbar! Åt det senast i fredags, efter skolavslutningen och längtar redan efter nästa gång!
gladavmat17 juni 2012
Tack, låter gott!
Amika17 juni 2012
Jag brukar ta marängbotten i en springform, bred på kesella med hallon-, rabarber- eller citrus-smak på marängen och vispa sedan vaniljvisp hårt och rör i daimkulor eller krossad daim. Bred det på kesellan. Ställ i frysen. Kan förberedas flera dagar i förväg. Ta fram allt ca 30 minuter innan servering.
Lätt att göra och räcker till många. :)
EliBerg6517 juni 2012
Vispa Créme Fraiche hårt (ej den lätta varianten, den går inte ihop!), blanda i florsocker efter tycke och smak och sedan blåbär! Det blir urgott, särskilt med färska bär. Bred sedan på en marängbotten och lägg den andra ovanpå. Fräscht och gott.
Hjälp mig med varianter på den enkla tårta där man använder färdiga marängbottnar som man lägger i en springform och fryser in. Varvar med grädde/bär/ vanilvisp/dajm..vilka favoriter har ni?
Jag har testat att göra frusen cheesecake med en marängbotten i botten, det var rätt gott.
favoriten är nog med maräng, en sorts kolasmörkräm och sen grädde och bär på toppen. Bananer, choklad, jordgubbar, hallon, röda vinbär mm.
Maräng och mintchoklad funkar bra ihop, så maräng med after eightfluff är gott.
Maräng, citronkräm, grädde och jordgubbar! Åt det senast i fredags, efter skolavslutningen och längtar redan efter nästa gång!
Tack, låter gott!
Jag brukar ta marängbotten i en springform, bred på kesella med hallon-, rabarber- eller citrus-smak på marängen och vispa sedan vaniljvisp hårt och rör i daimkulor eller krossad daim. Bred det på kesellan. Ställ i frysen. Kan förberedas flera dagar i förväg. Ta fram allt ca 30 minuter innan servering.
Lätt att göra och räcker till många. :)
Vispa Créme Fraiche hårt (ej den lätta varianten, den går inte ihop!), blanda i florsocker efter tycke och smak och sedan blåbär! Det blir urgott, särskilt med färska bär. Bred sedan på en marängbotten och lägg den andra ovanpå. Fräscht och gott.
Den här är supergod:
Fryst hallon- och marängtårta
Så många goda förslag, gör nog alla, eftersom!!
Åh det finns så många favoriter, här är en
Snabb maräng- och jordgubbstårta