Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsàn

  • LittleMissTessie 5 juni 2012

    Jag skulle vilja smaksätta min marsànkräm/vaniljkräm med koncentrerad flädersaft. Jag funderar på om detta kan förstöra krämen eller påverka det som gör krämen tjock. Är det så att pulvret reagerar med vilken vätska som helst eller måste det vara mjölk? Någon som vet?

    Tack!

  • Novelli 5 juni 2012

    Eftersom vaniljkräm redan har smak av vanilj så undrar jag varför du vill ändra smaken? Varför gör du inte en mousse med endast flädersmak i stället?

  • DoctorWho 6 juni 2012

    Marsànkräm kan skära sig om man tillsätter syrligt. Testa först med att göra en liten liten sats.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.