Jag skulle vilja smaksätta min marsànkräm/vaniljkräm med koncentrerad flädersaft. Jag funderar på om detta kan förstöra krämen eller påverka det som gör krämen tjock. Är det så att pulvret reagerar med vilken vätska som helst eller måste det vara mjölk? Någon som vet?
Tack!
Novelli5 juni 2012
Eftersom vaniljkräm redan har smak av vanilj så undrar jag varför du vill ändra smaken? Varför gör du inte en mousse med endast flädersmak i stället?
DoctorWho6 juni 2012
Marsànkräm kan skära sig om man tillsätter syrligt. Testa först med att göra en liten liten sats.
Jag skulle vilja smaksätta min marsànkräm/vaniljkräm med koncentrerad flädersaft. Jag funderar på om detta kan förstöra krämen eller påverka det som gör krämen tjock. Är det så att pulvret reagerar med vilken vätska som helst eller måste det vara mjölk? Någon som vet?
Tack!
Eftersom vaniljkräm redan har smak av vanilj så undrar jag varför du vill ändra smaken? Varför gör du inte en mousse med endast flädersmak i stället?
Marsànkräm kan skära sig om man tillsätter syrligt. Testa först med att göra en liten liten sats.