Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matlagningsgrädde i bakning?

  • VonLuzig1 5 augusti 2008

    Hej jag bara undrar om det går bra att använda matlagningsgrädde i bakning, som kakor och sånt. Jag tänkte eftersom matlagningsgrädde inte är lika fet som vispgrädde. Tacksam för svar. //Linda

  • 5 augusti 2008

    Klart att du kan. Men varför vill du inte ha grädde om det står så?
    jag har för mig att matlagninggrädde innehåller en en del andra saker än bara grädde. Fast nu kanske jag blandar ihop det med de där andra, Kelda eller vad jag far efter. Du kan väl läsa på innehållsförteckningen innan du bestämmer dej för vad du vill använda?
    Lycka till!

  • Annras 5 augusti 2008

    Hej Linda!

    Står det verkligen att det ska vara vispgrädde i degen/smeten? Men givetvis kan du byta ut den mot matlagningsgrädde i alla recept där inte grädden skall vispas.

    Lycka till med baket!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.