Hej jag bara undrar om det går bra att använda matlagningsgrädde i bakning, som kakor och sånt. Jag tänkte eftersom matlagningsgrädde inte är lika fet som vispgrädde. Tacksam för svar. //Linda
5 augusti 2008
Klart att du kan. Men varför vill du inte ha grädde om det står så?
jag har för mig att matlagninggrädde innehåller en en del andra saker än bara grädde. Fast nu kanske jag blandar ihop det med de där andra, Kelda eller vad jag far efter. Du kan väl läsa på innehållsförteckningen innan du bestämmer dej för vad du vill använda?
Lycka till!
Annras5 augusti 2008
Hej Linda!
Står det verkligen att det ska vara vispgrädde i degen/smeten? Men givetvis kan du byta ut den mot matlagningsgrädde i alla recept där inte grädden skall vispas.
Hej jag bara undrar om det går bra att använda matlagningsgrädde i bakning, som kakor och sånt. Jag tänkte eftersom matlagningsgrädde inte är lika fet som vispgrädde. Tacksam för svar. //Linda
Klart att du kan. Men varför vill du inte ha grädde om det står så?
jag har för mig att matlagninggrädde innehåller en en del andra saker än bara grädde. Fast nu kanske jag blandar ihop det med de där andra, Kelda eller vad jag far efter. Du kan väl läsa på innehållsförteckningen innan du bestämmer dej för vad du vill använda?
Lycka till!
Hej Linda!
Står det verkligen att det ska vara vispgrädde i degen/smeten? Men givetvis kan du byta ut den mot matlagningsgrädde i alla recept där inte grädden skall vispas.
Lycka till med baket!