Jag tycker om kockostoppar och andra kockoskakor, maken gillar inte att kockosen fastnar i tänderna. Kan man mixa kockosen så man får med smaken men att det inte fastnar i tänderna eller blir det fel konsistens på kakorna om man mixar sönder kockosen?
irrevirre19 februari 2012
Mixa kokos går bra, det gör en del som inte tål gluten tror jag. Det blir som ett mjöl. Sedan vet jag inte om receptets på dina kokoskakor kanske behöver ändras med mängder. Gör en lite sats och testa vettja;) Det kanske blir riktigt lyckat!
knyppeltanten19 februari 2012
Tack. Då ska jag prova, vi har glutenintoleranta i släkten så då kan man ju variera sig mer om man mixar den.
BakGalenN21 februari 2012
Det går nog att mixa, men vissa kakor kanske får fel konsistens, alltså dom som är till för att ha "stora" bitar i. ;)
Jag tycker om kockostoppar och andra kockoskakor, maken gillar inte att kockosen fastnar i tänderna. Kan man mixa kockosen så man får med smaken men att det inte fastnar i tänderna eller blir det fel konsistens på kakorna om man mixar sönder kockosen?
Mixa kokos går bra, det gör en del som inte tål gluten tror jag. Det blir som ett mjöl. Sedan vet jag inte om receptets på dina kokoskakor kanske behöver ändras med mängder. Gör en lite sats och testa vettja;) Det kanske blir riktigt lyckat!
Tack. Då ska jag prova, vi har glutenintoleranta i släkten så då kan man ju variera sig mer om man mixar den.
Det går nog att mixa, men vissa kakor kanske får fel konsistens, alltså dom som är till för att ha "stora" bitar i. ;)