Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffinsrecept?

  • 4 januari 2004

    Det finns sådana stora, underbara, fluffiga muffins att köpa ute nu för tiden - hur gör man dem egentligen???

  • 11 januari 2004

    Chokladmuffins125 g mörk choklad1 dl kakaopulver3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 dl farinsocker1 krm salt125 g hackad mörk choklad2 1/4 dl mjölk,4 msk olja1 tsk vaniljsocker1 äggStäll 20 bakformar av papper på en plåt. Smält chokladen i en kastrull övervattenbad. Lyft kastrullen från värmen och rör ned mjölet blandat med bakpulver och resten av ingredienserna. Blanda noga. Fördela blandningen i pappersformarna och grädda dem i 225 8 - 10 minuter eller tills de höjt sig fint och känns fasta när man rör dem.Serveras varma.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.