Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muscovadosocker

  • hannahult 20 november 2008

    Såg laila bakr igår och blev jättesugen på att baka dom där kakorna gingerbread typ, men där står det att man ska ha Muscovadosocker tyvärr har jga inte det hemma, vad är bäst att byta ut till ? :)

  • rektorskan 20 november 2008

    Det ska visst gå lika bra med farinsocker har jag hört.


    rektorskan

  • systeryster 20 november 2008

    Råsocker, om du har kanske påminner? Jag menar alltså oraffinerat socker.

  • Okänd 21 november 2008

    tror farin är bäst. med tanke på att muscvadosocker har samma fuktighet som farin. (Y)
    Dock kan man aldrig få samma smak som med muscvado.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.