Såg laila bakr igår och blev jättesugen på att baka dom där kakorna gingerbread typ, men där står det att man ska ha Muscovadosocker tyvärr har jga inte det hemma, vad är bäst att byta ut till ? :)
rektorskan20 november 2008
Det ska visst gå lika bra med farinsocker har jag hört.
rektorskan
systeryster20 november 2008
Råsocker, om du har kanske påminner? Jag menar alltså oraffinerat socker.
Okänd21 november 2008
tror farin är bäst. med tanke på att muscvadosocker har samma fuktighet som farin. (Y)
Dock kan man aldrig få samma smak som med muscvado.
Såg laila bakr igår och blev jättesugen på att baka dom där kakorna gingerbread typ, men där står det att man ska ha Muscovadosocker tyvärr har jga inte det hemma, vad är bäst att byta ut till ? :)
Det ska visst gå lika bra med farinsocker har jag hört.
rektorskan
Råsocker, om du har kanske påminner? Jag menar alltså oraffinerat socker.
tror farin är bäst. med tanke på att muscvadosocker har samma fuktighet som farin. (Y)
Dock kan man aldrig få samma smak som med muscvado.