Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttiga recept!

  • Mistys 13 maj 2010

    Fel i inlägget!

  • EmelieMA 13 maj 2010

    Va roligt att få så många tips!

    Tack alla! :)

  • vitchokladkaka 17 maj 2010

    jag tror att allt som behövs är en sjuhelvetes bestämdhet, har man bestämt sig för att gå ner i vikt så gör man det, man får bara inte ge efter, ta även vara på vardagsmotionen, gå eller cykla istället för att ta bilen eller bussen!

  • EmelieMA 17 maj 2010

    jag håller med! :)

  • kantomen 17 maj 2010

    Mitt bästa tips är att äta av allt!
    Men mindre portioner och ofta, minst var tredje timma, då hinner du inte bli hungrig innan det är dags at äta igen och därmed äter du per automatik mindre näår du äter.

  • Marre73 12 juni 2010

    Mycket grönsaker med kött ,fisk, skaldjur eller kyckling är mitt råd. Man kan variera i det oändliga. Stavgång är bra träning att komma igång med, några styrkepass med hantlar sitter inte heller fel, fastare armar(Y)

  • sagae 16 december 2010

    För att ge sig in i potatisdiskussionen så kan man väl tillägga att potatis förutom ca 16-19g kolhydrater (beroende på vart man tittar efter) innehåller nästan lika mycket stärkelse, som i sin tur bryts ner till glukos i kroppen - dvs sockerarter. Om man kokar sin potatis minskar mängden stärkelse som bryts ned med ca 7% och låter man den svalna är det ca 15% som inte bryts ned. Sockerarter i sin tur blir till energi i kroppen. Så man skall inte stirra sig blind på enbart antalet kolhydrater :) Men sluta för guds skulle inte äta potatis helt för det! :D

    Lite länkar:
    http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1998 <---- om stärkelsen.
    http://www7.slv.se/Naringssok/SokLivsmedel.aspx <---- Bra om man vill hålla koll på näringsinnehåll.

  • sagae 16 december 2010

    Hoppsan!

    http://www7.slv.se/Naringssok/SokLivsmedel.aspx Den skulle också med!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.