Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Överbliven vaniljkräm

  • AnneNi 29 juli 2010

    Jag har gjort en sats av Leila Lindholms goda vaniljkräm för första gången, den blev väldigt god. Jag bakade vaniljbullar och använde en del, men det blev en del kräm över som jag inte vet vad jag ska använda till... Har ni några tips?
    Tack på förhand!

  • mariaengstrom 29 juli 2010

    Grädda ett pajskal, lägg på krämen och färska bär. Eller servera kyld med jordgubbar.

  • The_mama97mia 29 juli 2010

    går det inte att frysa in? dum fråga kanske, har inte läst receptet.

  • AnneNi 29 juli 2010

    Tack! mamma föreslog också paj, det låter gott...
    Jag vet inte om den går att frysa in faktiskt, har funderat på det också. Någon här som vet kanske? ¨Den består av äggulor, mjölk, smör, socker, vanilj och maizena.

  • The_mama97mia 29 juli 2010

    Jag tänkte liksom att du kan köpa bakeoff grejer med vaniljkräm i , eller?
    Men då kanske det är säkrare att baka grejerna o fyll amed vaniljkrämen o sen frysa...

  • kekke46 29 juli 2010

    Gör en Falsk potatisbakelse I den ska det vara vaniljkräm i fyllningen.
    Finns recept här på mk

  • boz1965 29 juli 2010

    Blanda ut den med lite mjölk och vaniljsocker (äkta) och ha den som vaniljsås på en smulpaj eller nåt annat gott.

  • bakakaka 29 juli 2010

    Frys den och ät den sen som glass (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.