Nu är påsken över och jag har massa (eller iaf 100-200 g) chokladpåsägg över.... varken jag eller min sambo gillar dem speciellt mycket, det är sådan där "billig" choklad, lite för söt... Men då tänkte jag att jag kanske kan baka av dem. Någon som har något bra tips???
boz196515 april 2009
Är det bara 100% choklad utan diverse konstiga fyllningar kan man ju alltid laga varm chokladmjölk på dem...
GingerSpice15 april 2009
Man kanske kan ha dem i muffins... En i varje, så blir det chokladmuffins!
Eller göra efterrätt med sockerkaksbotten, sen varvar man med skivad banan och chokladägg, och lite vaniljglass ovanpå. Till sist täcker man det hela med vispade äggvitor, maräng och in i ugnen. Bananer och choklad är ju så gott ihop!:p
Nu är påsken över och jag har massa (eller iaf 100-200 g) chokladpåsägg över.... varken jag eller min sambo gillar dem speciellt mycket, det är sådan där "billig" choklad, lite för söt... Men då tänkte jag att jag kanske kan baka av dem. Någon som har något bra tips???
Är det bara 100% choklad utan diverse konstiga fyllningar kan man ju alltid laga varm chokladmjölk på dem...
Man kanske kan ha dem i muffins... En i varje, så blir det chokladmuffins!
Eller göra efterrätt med sockerkaksbotten, sen varvar man med skivad banan och chokladägg, och lite vaniljglass ovanpå. Till sist täcker man det hela med vispade äggvitor, maräng och in i ugnen. Bananer och choklad är ju så gott ihop!:p