Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkräm

  • arokar 18 juli 2012

    Vad gör man om päronkrämen blir för lös? Kan jag micra den en stund kanske?
    Krämen ska vara till päronbiskvier.

  • Amika 18 juli 2012

    Vad har du haft i den? Har du haft något bindande i den som t.ex. potatismjöl eller så? För då tänkte jag att du kanske kunde blanda i lite mer av det?

  • arokar 18 juli 2012

    Tack för tipset. Jag micrade den ytterligare några minuter och det fungerade.

  • Cassiopeya 18 juli 2012

    Vad använder du för recept? Låter gott med päronkräm;)

  • arokar 19 juli 2012

    Jag sjuder 4 äggulor. 1dl gräddmjölk och en dl socker tills det tjocknar och sedan vispar man i ca 140 g smör och droppar i ca 1/2 tsk päronessens och lite grön karamellfärg. Kyl krämen innan den ska läggas på biskvierna.

  • matiz123 19 juli 2012

    MUMS! Det ska provas{eat}

  • Cassiopeya 19 juli 2012

    Mm mums! Den får jag nog testa:P

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.