Vad gör man om päronkrämen blir för lös? Kan jag micra den en stund kanske?
Krämen ska vara till päronbiskvier.
Amika18 juli 2012
Vad har du haft i den? Har du haft något bindande i den som t.ex. potatismjöl eller så? För då tänkte jag att du kanske kunde blanda i lite mer av det?
arokar18 juli 2012
Tack för tipset. Jag micrade den ytterligare några minuter och det fungerade.
Cassiopeya18 juli 2012
Vad använder du för recept? Låter gott med päronkräm;)
arokar19 juli 2012
Jag sjuder 4 äggulor. 1dl gräddmjölk och en dl socker tills det tjocknar och sedan vispar man i ca 140 g smör och droppar i ca 1/2 tsk päronessens och lite grön karamellfärg. Kyl krämen innan den ska läggas på biskvierna.
Vad gör man om päronkrämen blir för lös? Kan jag micra den en stund kanske?
Krämen ska vara till päronbiskvier.
Vad har du haft i den? Har du haft något bindande i den som t.ex. potatismjöl eller så? För då tänkte jag att du kanske kunde blanda i lite mer av det?
Tack för tipset. Jag micrade den ytterligare några minuter och det fungerade.
Vad använder du för recept? Låter gott med päronkräm;)
Jag sjuder 4 äggulor. 1dl gräddmjölk och en dl socker tills det tjocknar och sedan vispar man i ca 140 g smör och droppar i ca 1/2 tsk päronessens och lite grön karamellfärg. Kyl krämen innan den ska läggas på biskvierna.
MUMS! Det ska provas{eat}
Mm mums! Den får jag nog testa:P