Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med vaniljsås??

  • Penne 10 november 2008

    Jag har fått en idé att jag vill göra som en vanlig bärpaj, med på mördegsbotten och sedan ett lock ovanpå. Men i pajen skulle jag vilja ha ett lager av vaniljsås. Finns ju pajer med typ creme fraiche och gräddfil och sådär, men jag menar vanlig vaniljsås.

    Är det någon som vet hur man skulle kunna göra detta? För jag tror att vaniljkräm typ marsansås kommer att stelna i ugnen?

    Har någon nåt tips så tar jag gärna emot! :)

    /Sussie

  • irrevirre 10 november 2008

    Njaaaa, jag tror att det får bli ett gräddat pajskal som du därefter fyller med marsan och bär.
    Men någon annan kanske tror (vet) något annat .....

  • The_mama97mia 10 november 2008

    låter gott, jag skulle kanske våga prova men med marängtäcke. ???? Ledsen om jag inte kan hjälpa till med mer kreativ idé.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.