Jag har fått en idé att jag vill göra som en vanlig bärpaj, med på mördegsbotten och sedan ett lock ovanpå. Men i pajen skulle jag vilja ha ett lager av vaniljsås. Finns ju pajer med typ creme fraiche och gräddfil och sådär, men jag menar vanlig vaniljsås.
Är det någon som vet hur man skulle kunna göra detta? För jag tror att vaniljkräm typ marsansås kommer att stelna i ugnen?
Har någon nåt tips så tar jag gärna emot! :)
/Sussie
irrevirre10 november 2008
Njaaaa, jag tror att det får bli ett gräddat pajskal som du därefter fyller med marsan och bär.
Men någon annan kanske tror (vet) något annat .....
The_mama97mia10 november 2008
låter gott, jag skulle kanske våga prova men med marängtäcke. ???? Ledsen om jag inte kan hjälpa till med mer kreativ idé.
Jag har fått en idé att jag vill göra som en vanlig bärpaj, med på mördegsbotten och sedan ett lock ovanpå. Men i pajen skulle jag vilja ha ett lager av vaniljsås. Finns ju pajer med typ creme fraiche och gräddfil och sådär, men jag menar vanlig vaniljsås.
Är det någon som vet hur man skulle kunna göra detta? För jag tror att vaniljkräm typ marsansås kommer att stelna i ugnen?
Har någon nåt tips så tar jag gärna emot! :)
/Sussie
Njaaaa, jag tror att det får bli ett gräddat pajskal som du därefter fyller med marsan och bär.
Men någon annan kanske tror (vet) något annat .....
låter gott, jag skulle kanske våga prova men med marängtäcke. ???? Ledsen om jag inte kan hjälpa till med mer kreativ idé.